Büyükkarıştıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0288 436 13 61
WEB http://buyukkaristirantml.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜKKARIŞTIRAN / LÜLEBURGAZ/ KIRKLARELİ
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; ülke geleceğinin şekillendirmede en etkin rolü alan, teknik konularda nitelikli elemanların yetiştirildiği çağdaş bir kurum olmaktır.
MİSYON : Sağlam karakterli, kendini gelişen teknoloji karşısında sürekli olarak yenileyen, sorunlar karşısında çözüm yolları üreten ve gerekli tedbirleri alan, kendiyle barışık, çevresi tarafından sevilen ve sayılan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:40 - 16:40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFERLİ ( DOĞALGAZ )
Pansiyon : PANSİYON YOKTUR
Lojman : Sayısı:0
Servis : Özel Servis yoktur.
Ulaşım : Her saat başı ilçe ile belde arasında Halk Otobüsü seferleri ayrıca Karayolu üzerinde olması nedeni ile Tekirdağ , Çorlu , İstanbul arabalarının geçiş güzergahındadır .
Yerleşim Yeri : Beldemizin nüfusu 5160 kişi olup , Çorlu , Lüleburgaz arasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Lüleburgaz merkeze uzaklık 20 km.
Kontenjan Bilgileri : 2017- 2018 Eğitim - Öğretim yılı 9. Sınıf kontenjan sayısı 120 kişidir .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban Puan : 147,840 - Tavan Puan 336,487 dir.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılında 37 Öğrencimiz YGS ye girmiş olup , 4 öğrencimiz LYS ye girmeye hak kazanmış 3 öğrencimiz Lisans ve ön lisans programlarına yerleşmiştir.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : % 11,86 dır.
Sportif Etkinlikler : Teakwando kursları Pazartesi , Salı , Çarşamba , Cuma günleri vardır. Okulumuzun ayrıca Futbol ve Fusball takımları bulunmaktadır .
Bilimsel Etkinlikler : 2016-2017 Eğitim - Öğretim yılında Bilim Şenliği yapılmıştır.
Proje Çalışmaları : Robot yapımı , Sabun yapımı çalışmaları planlanmış ve yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Belde belediyemizle birlikte ortak hareket edilmektedir .